Pentuja

Memeline’s pennut kasvavat perheessämme osana laumaamme. Asumme taajamassa kaksikerroksisessa rivitalossa, jossa pennut kokevat normaalia perhe-elämää elämänsä ensimmäisistä päivistä lähtien. Kodissamme tutustutaan muihin koiriin, ihmisiin ja elämän ääniin. Sosiaalistamisen aloitamme jo kasvattajan luona, jossa pentuset pääsevät omaan tahtiinsa kokeilemaan rajojaan emän turvan läheisyydessä.  Ulkoilua harrastetaan omassa kotipihassa mahdollisuuksien, eli sääolosuhteiden mukaisesti. 


Kasvattimme luovutetaan aikaisintaan 8 viikon iässä, johon mennessä eläinlääkäri on tarkastanut pennut, ne on tunnusmerkitty ja rekisteröity Suomen Kennelliittoon ja madotettu useaan otteeseen. Pennut saavat mukaansa kasvattajalta pienen pentupaketin, joka sisältää muun muassa pentukodin hajuisia leluja ja viltin, tuttua penturuokaa ja kirjallisen hoito-ohjeen. Kasvattajana olen aina mielelläni auttamassa ja tukemassa, koko perheenjäsenen elämänkaaren ajan!

Pentueiden vanhemmat ovat terveytensä puolesta tutkittuja ja luonteensa puolesta sopivia. Koen tärkeänä asiana Mittelspitz rodun terveyden ylläpitämistä ja terveystilastojen parantamista omalta osaltani.  Jalostuskoiriltani tutkitutan silmät ja polvet (patellaluksaatio) noin vuoden ikäisenä ja luuston; lonkat, kyynärät ja mahdollisesti myös selkä puolentoista vuoden – kahden vuoden iässä.  Olen tutustunut molempien vanhempien sukurasitteisiin ja käyttänyt aikaa myös kriittiseen pohdintaan yhdistelmistäni.

Kerron mielelläni suunnittelemistani yhdistelmistä enemmän, niiden riskeistä ja potentiaaleista. Pohtiessani  yhdistelmiä konsultoin aina useamman tahon mielipiteen mahdollisista riskeistä. Terveyden, sukujuurten ja luonteen jälkeen panostamme ulkonäköön ja väriin.  Pennuista ja rodusta kiinnostuneet ovat aina tervetulleita tutustumaan  minuun ja koiriini. Otathan minuun yhteyttä, jos olet kiinnostunut Memeline’s -pennusta!


Etsimme aika-ajoin sijoituskoteja, kysy lisää:
Eveliina Nokelainen

0407157533
Kangasala

kennel.memelines@gmail.com

PENTUSUUNNITELMIA

Vuosi 2020

Minttu (Lapponia Am Jungfernbach) astutetaan suomalaisella uroksella loppuvuodesta 2020. Minttu on luustoltaan kuvattu myös B/B lonkkaiseksi, ja kyynärät 0/0. Silmät ja polvet ollaan tutkittu kertaalleen terveiksi.

kuva: Amanda Lehmusto

Vuosi 2021

Toiveissa astuttaa Memeline’s Bloom Of Midsummer “Halla”. Uros Hallalle on vielä auki ja luustotarkastus vielä tulossa ennen virallista päätöstä tämän nuoren neidon käyttämisestä!